Hoge Vijver 87, Krimpen aan den IJssel

Hoge Vijver 87

€ 475.000 k.k.
Krimpen aan den IJssel

• Vraagprijs € 475.000 k.k.
  • Bouwjaar 2006
  • Woonoppervlakte 137 m²
  • Kamers 4
  • Slaapkamers 3
  • Inhoud 445 m³
  • Aanvaarding in overleg

Buurtinformatie

Bos in de buurt < 2 km
3 Basisscholen 1 km
Winkels in de buurt < 1 km

Samenstelling huishoudens

• Eenpersoons 32%
  • Zonder kinderen 31%
  • Met kinderen 36%

Omschrijving

Wat een prachtig appartement! Hier is het werkelijk binnen en buiten genieten. U krijgt de beschikking over een ruim, zonnig balkon met prachtig vrij panoramisch uitzicht over de polder. Door de moderne keuken, en nette badkamer kunt u zo verhuizen, u hoeft alleen nog uw spullen in te pakken! Daarnaast heeft u ook nog eens de luxe van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en een separate inpandige berging. Dit prachtige, ruime 4-kamer appartement is gelegen op de 11e verdieping van een modern appartementencomplex op korte afstand van winkels, openbaar vervoer en sportvoorzieningen. Laat u verrassen en kom kijken!

U KIEST VOOR DIT APPARTEMENT, OMDAT:

* Het prachtig gelegen is met vrij uitzicht over het polderlandschap!
* Er 2 balkons aanwezig zijn!
* Aanwezigheid eigen parkeerplaats!
* Het voorzien is van 3 slaapkamers!
* Het appartement optimaal geïsoleerd is!
* U kunt verhuizen zonder klussen!

Begane grond:
* Entree met hal voorzien van brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de eigen inpandige berging.

11e Verdieping:
* Entree, hal voorzien van meterkast, videofoon en bergkast met opstelling van de CV ketel.
* Toilet met fonteintje.
* Royale living ca. 52 m2 voorzien van woonkamer en open keuken.
* Woonkamer voorzien van sfeervolle sierhaard en vloerbedekking met openslaande deuren naar het zonnige ruime balkon van ca. 17 m2 waar u prachtig vrij uitzicht heeft over het water, hier is het heerlijk genieten!
* Moderne open keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast-/vriescombinatie, vaatwasser, composiet werkblad en toegang tot de bijkeuken.
* Masterbedroom van ca. 25 m2 voorzien van vloerbedekking en luxe kastenwand gelegen aan de achterzijde voorzien van deur naar het zonnige balkon.
* Slaapkamer II van ca. 4.33 x 2.77 voorzien van vloerbedekking gelegen aan de achterzijde.
* Slaapkamer III van ca. 4.33 x 2.32 voorzien van vloerbedekking gelegen aan de achterzijde.
* Geheel betegelde badkamer van ca. 4.33 x 2.03 voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel en meubel en 2e toilet.
* Inpandige berging met opstelplaats CV ketel.
* Wasruimte voorzien van aansluiting wasmachine en droger.

Balkon:
* Zonnig ruim, middels glaspanelen af te sluiten balkon van ca. 17 m2 en terrasverwarming met prachtig vrij uitzicht gelegen aan de voorzijde!
* Balkon 2 is gelegen aan de achterzijde van ca. 5 m2.

Bijzonderheden:
* Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
* Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 221,42 per maand.
* Actieve Vereniging van Eigenaren.

Overtuigd van dit object?

Ik ben overtuigd en heb interesse in deze woning aan de Hoge Vijver 87 gelegen in Krimpen aan den IJssel. Ik wil graag eens komen kijken/praten.

Het woningaanbod

Fuga 140