Hoge Vijver 87, Krimpen aan den IJssel

• Zonder kinderen 31%
  • Met kinderen 36%

Omschrijving

Wat een prachtig appartement! Hier is het werkelijk binnen en buiten genieten. U krijgt de beschikking over een ruim, zonnig balkon met prachtig vrij panoramisch uitzicht over de polder. Door de moderne keuken, en nette badkamer kunt u zo verhuizen, u hoeft alleen nog uw spullen in te pakken! Daarnaast heeft u ook nog eens de luxe van een eigen parkeerplaats in de ondergelegen garage en een separate inpandige berging. Dit prachtige, ruime 4-kamer appartement is gelegen op de 11e verdieping van een modern appartementencomplex op korte afstand van winkels, openbaar vervoer en sportvoorzieningen. Laat u verrassen en kom kijken!

U KIEST VOOR DIT APPARTEMENT, OMDAT:

* Het prachtig gelegen is met vrij uitzicht over het polderlandschap!
* Er 2 balkons aanwezig zijn!
* Aanwezigheid eigen parkeerplaats!
* Het voorzien is van 3 slaapkamers!
* Het appartement optimaal geïsoleerd is!
* U kunt verhuizen zonder klussen!

Begane grond:
* Entree met hal voorzien van brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de eigen inpandige berging.

11e Verdieping:
* Entree, hal voorzien van meterkast, videofoon en bergkast met opstelling van de CV ketel.
* Toilet met fonteintje.
* Royale living ca. 52 m2 voorzien van woonkamer en open keuken.
* Woonkamer voorzien van sfeervolle sierhaard en vloerbedekking met openslaande deuren naar het zonnige ruime balkon van ca. 17 m2 waar u prachtig vrij uitzicht heeft over het water, hier is het heerlijk genieten!
* Moderne open keuken voorzien van 5-pits gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast-/vriescombinatie, vaatwasser, composiet werkblad en toegang tot de bijkeuken.
* Masterbedroom van ca. 25 m2 voorzien van vloerbedekking en luxe kastenwand gelegen aan de achterzijde voorzien van deur naar het zonnige balkon.
* Slaapkamer II van ca. 4.33 x 2.77 voorzien van vloerbedekking gelegen aan de achterzijde.
* Slaapkamer III van ca. 4.33 x 2.32 voorzien van vloerbedekking gelegen aan de achterzijde.
* Geheel betegelde badkamer van ca. 4.33 x 2.03 voorzien van ligbad, douchecabine en wastafel en meubel en 2e toilet.
* Inpandige berging met opstelplaats CV ketel.
* Wasruimte voorzien van aansluiting wasmachine en droger.

Balkon:
* Zonnig ruim, middels glaspanelen af te sluiten balkon van ca. 17 m2 en terrasverwarming met prachtig vrij uitzicht gelegen aan de voorzijde!
* Balkon 2 is gelegen aan de achterzijde van ca. 5 m2.

Bijzonderheden:
* Volledig geïsoleerd en voorzien van dubbel glas.
* Bijdrage Vereniging van Eigenaren € 221,42 per maand.
* Actieve Vereniging van Eigenaren.

Het woningaanbod

Burgemeester Lepelaarssingel 6