Hypotheken

Hypotheken

Dus je bent bezig met het kopen van een huis en wilt toch rustig kunnen slapen?

Swijnenburg & Valk Makelaardij werkt samen met De Hypotheker Krimpen aan den IJssel en zorgt voor een goede balans tussen je wensen en mogelijkheden.

Voordat je op zoek gaat naar je 'droom-huis', is het aanraden om even bij De Hypotheker langs te gaan voor een onafhankelijk hypotheekadvies. Zij doen zaken met alle belangrijke geldverstrekkers van Nederland. In het advies stemmen ze je wensen af op je mogelijkheden. Dat doen ze met open vizier. Dus ze vertellen ook als het niet verstandig is om alles eruit te halen wat erin zit. Soms zitten er te grote risico's aan het financieren van je 'droomhuis'.

Het eerste gesprek bij De Hypotheker is altijd op kosten van De Hypotheker!

In dit eerste gesprek informeren ze je wat je maximaal mag lenen en uitleg over het traject en wat je allemaal kunt verwachten als je een woning koopt en een hypothecaire lening wilt afsluiten. Maar is het verstandig om zover te gaan? Daarom nemen ze in het vervolgtraject dan ook grondig met je door hoe jouw persoonlijke situatie er nu uitziet, hoe jouw toekomstverwachtingen zijn en wat jouw beschikbare budget is voor maandlasten. Aan de hand hiervan kunnen ze een advies geven wat zo veel mogelijk aansluit bij jouw wensen, doelstellingen en mogelijkheden. Op die manier weet je zeker dat hun advies past bij jouw situatie, nu en in de toekomst.

Dus zie je door de bomen het bos niet meer of ben je toe aan écht onafhankelijk advies? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek, via onderstaand contactformulier of via 0180-51 00 90.

 


 

Ga vrijblijvend het gesprek aan!