WhatsApp bezichtiging

WhatsApp bezichtiging

Op dit moment is het gesprek van de dag 'het Coronavirus'

Wel, niet bezichtigen dat is voor velen de vraag...

Uiteraard hebben wij ook onze maatregelen getroffen om zoveel mogelijk werkzaamheden op een verantwoorde wijze door te laten gaan. Voor woningzoekenden die nog in een orienterende fase zijn, bieden wij een WhatsApp videobezichtiging aan. Wij zullen dan net zoals een 'normale' bezichtiging met u een tijdstip afspreken en de woning met u doorlopen. Uiteraard kunt u direct vragen stellen en bijvoorbeeld laten inzoomen op een specifiek onderdeel van de woning.

Indien u na de Whatsapp bezichtiging enthousiast bent geworden en de woning live wil bezoeken, is dat uiteraard ook mogelijk. Echter hanteren wij daar het onderstaande beleid voor:

  • U geen klachten heeft zoals neusverkoudheid, hoesten, keelpijn en/of koorts, e.e.a. zoals opgenomen in de richtlijnen van de overheid. Heeft u een van deze klachten wel, willen wij u vragen de afspraak tijdig te annuleren!
  • Er mogen maximaal twee personen bij de bezichtiging aanwezig zijn
  • Er mogen geen kleine kinderen mee genomen worden, deze kunnen onvoldoende in de gaten worden gehouden
  • De minimale afstand van 1,5m van elkaar in acht genomen zal worden

Wij dragen de verantwoordelijkheid niet alleen voor onze medewerkers, maar ook voor uzelf en onze opdrachtgevers van wie de woningen worden bezocht!

We hopen op uw begrip!Ga vrijblijvend het gesprek aan!