Over ons

Over ons

Makelaars in hart en nieren

Swijnenburg & Valk Makelaardij is actief in Krimpen aan den IJssel, Capelle aan den IJssel en de gehele Krimpenerwaard. De drijvende krachten achter dit succesvolle bureau zijn twee bekende gezichten in de regio: Mark Swijnenburg en Roeland Valk.

Allebei al 20 jaar actief als makelaar en taxateur in de regio.
Zowel kopers als verkopers weten ons goed te vinden. Niet in de laatste plaats vanwege onze zichtbaarheid in de markt. Niet alleen via Funda, Twitter, Facebook en Linkedin, maar ook vanwege het grote netwerk dat we actief onderhouden. We kennen de markt, we zien de kansen en we weten die te benutten!

Het makelaarsvak zit ons in het bloed en dat merk je in onze manier van samenwerken. Omdat plezier in ons werk onze grootste drijfveer is, zal je ons niet snel ‘nee’ horen zeggen.

Wil je ook weten hoe het is om echte persoonlijke service te ervaren en zie je graag dat een professional opkomt voor jouw belang? Neem dan contact met ons op en maak een vrijblijvende afspraak via het onderstaande contactformulier of via 0180-51 00 90.

We zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9.00 uur tot 17.30 uur en zaterdag van 10.00 uur tot 13.00 uur. Bezichtigingen en overige afspraken zijn ook mogelijk in de avonduren en op zaterdag!
Leer ons nog beter kennen en bekijk het team.

Ga vrijblijvend het gesprek aan!