Woning verkopen?

Waar woon je op dit moment?

Vul hieronder je postcode in

Anemoon 16, Krimpen aan den IJssel
verkocht
Anemoon 16
verkocht
Krimpen aan den IJssel
Wilgenhof 5, Krimpen aan den IJssel
verkocht
Wilgenhof 5
verkocht
Krimpen aan den IJssel
Het afgelopen jaar hebben wij 255woningen verkocht
Op dit moment bieden wij 24woningen te koop aan.

Hoe hebben deze mensen het verkooptraject ervaren?

Anita Admiraal
Anita Admiraal
Krimpen aan de Lek

Toppers zijn het. Niet alleen de heren makelaars maar ook de 2 dames Wendy en Rowena. Alles is snel en vakkundig afgehandeld. Ook bij de aankoop van ons andere huis de nodige adviezen gehad.

Marjolijn van Oijen-Hordijk
Marjolijn van Oijen-Hordijk
Krimpen aan den IJssel

Gisteren hebben wij de sleutels van ons verkochte huis overgedragen aan de nieuwe bewoners. Daarmee hebben wij een drukke verhuisperiode afgerond. Mede dankzij deze makelaars is alles probleemloos verlopen. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis is door hen op een persoonlijke, prettige en zeer professionele manier begeleid. Wij hebben ons in hele goede handen gevoeld, dank daarvoor! Ook de medewerkers van het makelaarskantoor verdienen een compliment. Altijd klantvriendelijk en de zaken prima op orde. Wij kunnen gaan genieten van ons heerlijke nieuwe huis....

Selene Verdouw
Selene Verdouw
Krimpen aan den IJssel

Voor de verkoop van ons appartement in Krimpen aan den IJssel hebben wij meerdere makelaars overwogen. De beste klik hadden wij met Swijnenburg & Valk Makelaardij en zo stond onze woning al snel bij hen in de verkoop. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze; wat een fijne makelaar! De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan uiterst correct met vragen om. We vonden het fijn dat we zo snel konden schakelen en kregen tijdens het verkoopproces prima begeleiding. Na elke bezichtiging volgde een terugkoppeling en bij potentiële kopers of biedingen kregen we goed advies. Ons appartement was snel verkocht en ook bij de afwikkeling hiervan stond Swijnenburg & Valk Makelaardij voor ons klaar. Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen en willen het team van Swijnenburg & Valk Makelaardij hierbij nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!

Jacqueline Hoogwerf
Jacqueline Hoogwerf
Krimpen aan de Lek

Verhuizen begint met het verkopen van je eigen huis. Wat is het fijn als je een makelaar hebt die dit samen met jou omarmt...je situatie begrijpt..duidelijk en correct is in communicatie naar zowel de verkopers als de potentiele kopers. Dit hebben wij zeker mogen ervaren bij @Swijnenburg & Valk makelaardij. Vanaf het eerste contact was daar die rust en vertrouwen die zo nodig is is zo'n stressvolle periode. Wij zullen jullie zeker adviseren bij anderen. Op zoek naar een makelaar die weet wat er speelt, en vanuit eerlijkheid duidelijk weet te communiceren.....Swijnenburg & Valk makelaardij!!!!!

Astrid van Deventer
Astrid van Deventer
Krimpen aan den IJssel

Goede service en contacten en zijn duidelijk. Ook de administratieve medewerkers zijn zeer correct en vriendelijk en kennen de dossiers waardoor er korte lijnen zijn. Vooral zo doorgaan.

Albert Klerk
Albert Klerk
Lekkerkerk

Als je als adviseur werkt, hoor je vaak dat je klanten moet ‘ontzorgen’. De medewerkers van Swijnenburg & Valk Makelaardij brengen dat als geen ander in de praktijk. Van het eerste contactmoment tot de afwikkeling van het koopcontract bleken ze een betrouwbare en professionele partij. Hierdoor, maar ook door een reële prijszetting, het scheppen van reële verwachtingen en eeuwig geduld met al onze vragen is ons huis verkocht met een goed gevoel bij alle partijen.

Zwannie Huisman
Zwannie Huisman
Krimpen aan den IJssel

Goede makelaars, petje af!

Eva Henderson- Otten
Eva Henderson- Otten
Krimpen aan den IJssel

Van begin tot eind is alles keurig en duidelijk geregeld!

Asmari van Vliet
Asmari van Vliet
Lekkerkerk

Echt een geweldige makelaar, wat ze beloven doen ze ook. Ga zo door jongens!

De makelaars van Swijnenburg & Valk Makelaardij

Mark Swijnenburg
Mark Swijnenburg
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90
Roeland Valk
Roeland Valk
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Ik ben van plan om mijn woning aan de adres gelegen in plaats te verkopen. Ik wil graag met u, als erkend makelaar, praten over de mogelijkheden.