Woning verkopen?

Wat is uw volgende stap?
28

Te koop

165

Afgelopen jaar verkocht

12

In voorbereiding

Recent verkocht

Oosterstraat 44, Krimpen aan den IJssel
verkocht
Oosterstraat 44
verkocht
Krimpen aan den IJssel
Gounodstraat 60, Capelle aan den IJssel
verkocht
Gounodstraat 60
verkocht
Capelle aan den IJssel
Het afgelopen jaar hebben wij 166woningen verkocht
Op dit moment bieden wij 26woningen te koop aan.

Hoe hebben deze mensen het verkooptraject ervaren?

Hendrik Oudman
Linde 23, Krimpen aan den IJssel

Huis verkocht via Swijnenburg & Valk makelaardij. Alle kontakten met de dames en heren van dit kantoor verliepen prettig, correct, zorgvuldig en snel. Zeer opdrachtgever gericht. Veel expertise en grote ervaring in de Krimpense huizenmarkt. Niets dan lof. Zou ik weer naar het Krimpense willen dan hoef ik niet te twijfelen welke makelaars ik kies. Swijnenburg & Valk!

Harm Offereins
1e Terralaan 18, Capelle aan den IJssel

Prettig geholpen bij verkoop en aankoop. Realistische makelaar met verstand van zaken. Bedankt Roeland!

Cores Snoey
Zwanenkade 43, Krimpen aan den IJssel

Zeer vakkundig. Binnen enkele weken ons huis verkocht, waarbij onze wensen centraal stonden. Opvolging ook prima in orde en het is prettig communiceren met zowel makelaars als met collega's op kantoor!

Kees Sinke
Oosterstraat 20, Krimpen aan den IJssel

Een erg fijne makelaar, het hele team staat altijd voor je klaar! Wij hebben eerst een woning gekocht via Swijnenburg & Valk en daarna onze eigen woning verkocht via Swijnenburg & Valk. Beide ervaringen zijn perfect!!

Romy Verstappen

Prettig, servicegericht en met goed advies geholpen door Mark bij de aankoop van onze woning.

Nico Aarsbergen
Krimpen aan den IJssel

Vandaag de laatste stap gezet in ons verhuisproject: de verkoop van onze oude woning. Na 3 jaar zoeken, bijgestaan door een onvermoeibare en geduldige Roeland Valk, hebben we ons droomhuis gevonden en ons eigen huis verkocht. De heren en dames van SV hebben ons bij alle stappen bijgestaan op een hele betrokken manier. Ik zou SV aan iedereen van harte aanbevelen!

Anita Admiraal
Krimpen aan de Lek

Toppers zijn het. Niet alleen de heren makelaars maar ook de 2 dames Wendy en Rowena. Alles is snel en vakkundig afgehandeld. Ook bij de aankoop van ons andere huis de nodige adviezen gehad.

Marjolijn van Oijen-Hordijk
Krimpen aan den IJssel

Gisteren hebben wij de sleutels van ons verkochte huis overgedragen aan de nieuwe bewoners. Daarmee hebben wij een drukke verhuisperiode afgerond. Mede dankzij deze makelaars is alles probleemloos verlopen. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis is door hen op een persoonlijke, prettige en zeer professionele manier begeleid. Wij hebben ons in hele goede handen gevoeld, dank daarvoor! Ook de medewerkers van het makelaarskantoor verdienen een compliment. Altijd klantvriendelijk en de zaken prima op orde. Wij kunnen gaan genieten van ons heerlijke nieuwe huis....

Selene Verdouw
Krimpen aan den IJssel

Voor de verkoop van ons appartement in Krimpen aan den IJssel hebben wij meerdere makelaars overwogen. De beste klik hadden wij met Swijnenburg & Valk Makelaardij en zo stond onze woning al snel bij hen in de verkoop. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze; wat een fijne makelaar! De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan uiterst correct met vragen om. We vonden het fijn dat we zo snel konden schakelen en kregen tijdens het verkoopproces prima begeleiding. Na elke bezichtiging volgde een terugkoppeling en bij potentiële kopers of biedingen kregen we goed advies. Ons appartement was snel verkocht en ook bij de afwikkeling hiervan stond Swijnenburg & Valk Makelaardij voor ons klaar. Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen en willen het team van Swijnenburg & Valk Makelaardij hierbij nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!

Jacqueline Hoogwerf
Krimpen aan de Lek

Verhuizen begint met het verkopen van je eigen huis. Wat is het fijn als je een makelaar hebt die dit samen met jou omarmt...je situatie begrijpt..duidelijk en correct is in communicatie naar zowel de verkopers als de potentiele kopers. Dit hebben wij zeker mogen ervaren bij @Swijnenburg & Valk makelaardij. Vanaf het eerste contact was daar die rust en vertrouwen die zo nodig is is zo'n stressvolle periode. Wij zullen jullie zeker adviseren bij anderen. Op zoek naar een makelaar die weet wat er speelt, en vanuit eerlijkheid duidelijk weet te communiceren.....Swijnenburg & Valk makelaardij!!!!!

Astrid van Deventer
Krimpen aan den IJssel

Goede service en contacten en zijn duidelijk. Ook de administratieve medewerkers zijn zeer correct en vriendelijk en kennen de dossiers waardoor er korte lijnen zijn. Vooral zo doorgaan.

Albert Klerk
Lekkerkerk

Als je als adviseur werkt, hoor je vaak dat je klanten moet ‘ontzorgen’. De medewerkers van Swijnenburg & Valk Makelaardij brengen dat als geen ander in de praktijk. Van het eerste contactmoment tot de afwikkeling van het koopcontract bleken ze een betrouwbare en professionele partij. Hierdoor, maar ook door een reële prijszetting, het scheppen van reële verwachtingen en eeuwig geduld met al onze vragen is ons huis verkocht met een goed gevoel bij alle partijen.

Zwannie Huisman
Krimpen aan den IJssel

Goede makelaars, petje af!

Eva Henderson- Otten
Krimpen aan den IJssel

Van begin tot eind is alles keurig en duidelijk geregeld!

Asmari van Vliet
Lekkerkerk

Echt een geweldige makelaar, wat ze beloven doen ze ook. Ga zo door jongens!

De makelaars van Swijnenburg & Valk Makelaardij

Mark Swijnenburg
Mark Swijnenburg
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90
Roeland Valk
Roeland Valk
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Ik ben van plan om mijn woning aan de adres gelegen in plaats te verkopen. Ik wil graag met u, als erkend makelaar, praten over de mogelijkheden.