Woning verkopen?

Wat is uw volgende stap?
21

Te koop

876

Aantal transacties afgelopen 5 jaar

9

In voorbereiding

Recent verkocht

Keerkring 154, Capelle aan den IJssel
verkocht onder voorbehoud
Keerkring 154
verkocht onder voorbehoud
Capelle aan den IJssel
Hoflaan 61, Krimpen aan den IJssel
verkocht
Hoflaan 61
verkocht
Krimpen aan den IJssel
Het afgelopen jaar hebben wij 131woningen verkocht
Op dit moment bieden wij 21woningen te koop aan.

Hoe hebben deze mensen het verkooptraject ervaren?

R. Kluijfhout
Molendijk 56 Krimpen aan de Lek

Het contact liep soepel en ze waren goed bereikbaar voor vragen. Na elke bezichtiging kregen we direct een korte update van hoe de bezichtiging was verlopen. Mark en Roeland hebben veel kennis en hebben de juiste verkoop strategie bepaald. Het huis is snel verkocht voor een goede prijs. Wij zijn erg tevreden!

P. Wanders
Harpoen 18 Krimpen aan de Lek

Er is volledig aan onze verwachting gedaan. Niet alleen de makelaars, maar ook de backoffice. Niets dan lof.

P. den Boer
Allegro 53 Krimpen aan den IJssel

Erg fijne makelaar die zich volledig inzet voor de verkoop van je woning. Geen snelle jongen met praatjes maar een eerlijke vent die met je meedenkt. Het (op mijn verzoek) plannen van een paar vaste dagen voor alle bezichtigingen was geen probleem. Een verademing ten opzichte van veel andere makelaars. Een aanrader voor iedereen die van plan is zijn/haar/hen huis te verkopen in (de regio) Krimpen a/d IJssel

Mevr. M. van der Linden - van Engelen
Sleedoornlaan 7 Krimpen aan den IJssel

Het aankoop/verkoopproces is heel soepel verlopen, mede omdat deze makelaar de plaatselijke markt goed kent. Ook de dames op kantoor zijn zeer behulpzaam en servicegericht. Wij hebben de contacten als heel prettig ervaren.

M. Ridderhof-Van 't Veer
Zaagmolen 5 Krimpen aan den IJssel

Ze hebben me goed begeleid bij het invullen van alle gegevens, die voor koop en verkoop belangrijk waren. Steeds feedback gekregen na elke bezichtiging van mijn te koop staande huis.

H.E.J. van der Kraan-Tijssens
Rondweg 161 Krimpen aan den IJssel

Een zeer betrouwbare makelaar, waar de klant nummer 1 staat en de medewerkers op kantoor of je in een warm bad komt.

P.C. van den Berge
Rigoletto 62 te Krimpen aan den IJssel

De verkoop van het appartement is vlot verlopen. Na alle bezichtigen werden wij op de hoogte gehouden van de reacties, op- of aanmerkingen. Ook bij afhandeling van de papierwinkel werden we volledig ontzorgd. De contacten met het kantoor, de backoffice, waren prettig en we werden daar steeds vriendelijk te woord gestaan.

B. Slob
Noord 74, Krimpen aan de Lek

Betrouwbare Makelaar! Geeft openheid van zaken en denkt goed mee. Dit was niet alleen het geval bij de verkoop van onze woning, maar ook als adviserende rol bij de aankoop van onze nieuwe woning.

T. Oorschot
Hofje van Noblet 36 Krimpen aan den IJssel

Zeer sociale, gedreven, bedreven en kennisrijke makelaar. Kende de markt uitstekend. Zeer prettig contact mee gehad. Tevens na de koop van het huis zeer prettig contact gehad met de rest van het kantoor. Professioneel, doch vriendelijk en behulpzaam.

Danielle van Dam
Fresia 215, Krimpen aan den IJssel

Swijnenburg & Valk Makelaardij hebben ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons ouderlijk huis. Goed bereikbaar en snelle reactie op vragen. Ze doen wat ze beloven. Het huis was ontzettend snel verkocht. Wellicht mede door de mooie presentatie en artist impression. We kregen goed advies en binnen no time was alles rond. Kortom: er is ons veel zorg uit handen genomen.

M. Kuiper
Estafette 8 Krimpen aan den IJssel

Fijne samenwerking en goede adviezen zoals het vooraf technisch laten keuren zodat de kopers hun biedingen kunnen baseren op het keurrapport.

C. Broere en L.J. Broere-van der Ende
Hofje van Noblet 26 Krimpen aan den IJssel

Fijn contact en een goede samenwerking met deze makelaar zowel bij de koop van ons nieuwe als verkoop van ons huidige huis.

F. van der Werf
Vijverlaan 442 Krimpen aan den IJssel

Fijne samenwerking met open vizier en duidelijkheid. Ook plezierig waren de tussentijdse bezoekjes ,ook al was er niets nieuws te melden.

Y. Verwaal-Quandus
Delibesstraat 18, Capelle aan den IJssel

Uitstekend, de makelaarskantoor S&V is altijd bereikbaar, goed getrainde medewerkers die kennis hadden van ons dossier en het verloopt nauwkeurig volgde, altijd beleefd en enthousiast. De makelaar had overal antwoord op en was ten alle tijd positief en meewerkend. Ook de communicatie met de makelaar was altijd duidelijk en vakkundig. Wij kunnen S&V gerust aanbevelen zowel voor de koop als de verkoop van een huis.

B. van der Heijden
Steekmast 8 Krimpen aan den IJssel

Prima contact met Mark Swijnenburg en vriendelijk personeel. Goede feedback van bezichtigingen. Zeer tevreden

J. Duijser
Klaverstraat 26 Krimpen aan de Lek

Niet alleen het contact met de makelaar maar, net zo belangrijk, verliep ook het contact met het kantoor heel prettig. Alles werd op tijd geregeld en correct aangeleverd.

A. van der Bruggen
Burgemeester Lepelaarssingel 26

Vanaf de eerste bespreking was Swijnenburg & Valk duidelijk en kwamen wij snel tot een overeenkomst. Enkele dagen hierna stond onze woning al op hun site en daarna ook op Funda. De film impressie van onze woning was prachtig en zeer zeker het geld waard. De bezichtigingen verliepen goed en ook het snelle verslag van Swijnenburg & Valk hierna was prettig. Wij zijn zeer tevreden en bij dat wij hebben gekozen voor Swijnenburg & Valk.

B. Rexwinkel
Hofje van Gratie 10 Krimpen aan den IJssel

Erg prettig geholpen en het verkoopproces verliep zeer soepel. Zeker aan te raden als aan- of verkoopmakelaar!

R. van Gennep
Groenland 9 Krimpen aan de Lek

Deskundige, aardige medewerkers in het gehele kantoor. Van A-Z is alles bij ons zeer goed verlopen! Van beide makelaars tot aan de receptie medewerkers/ assistenten. Blij dat we voor S&V hebben gekozen voor de verkoop van ons eerste koophuis! Geen twijfels gehad en op al onze vragen duidelijk antwoord. Hele fijne samenwerking geweest.

L.J. Couwenberg
Grootzeil 1 Krimpen aan den IJssel

Prima begeleiding van zowel makelaar zelf als van kantoor personeel. Snelle reacties op vragen. Duidelijk te merken dat het netwerk van makelaar positief voor klant ingezet word hetgeen veel vertrouwen geeft. Dit kantoor verdiept zich goed in de wensen van hun klanten en komen met voor jou gerichte oplossingen.

D. v/d Kolk
IJsseldijk - Noord 255, Ouderkerk a/d IJssel

Contact snel en deskundig. Snelle reactie op diverse vragen van de verkopende en aankopende partij. Beide heren hebben veel kennis van de (lokale) markt. Ze geven eenduidig advies en luisteren goed naar de wensen van de klant

T. Zondervan
Jan van Kanrede 14, Capelle aan den IJssel

Swijnenburg en Valk Makelaardij is een betrouwbaar makelaarskantoor. Ze hebben een tweetal woningen verkocht en een woning aangekocht voor ons. Goede communicatie, klantvriendelijk en hebben zeer gedegen kennis van de woningmarkt.

J. Bakker
Henry Moorepassage 72 Capelle aan den IJssel

Goede communicatie, we werden goed op de hoogte gehouden. Makkelijk telefonisch bereikbaar, geen keuze menu.

L. Ponsen
Dwarsstraat 1 Krimpen aan den IJssel

Dhr Swijnenburg is deskundig, niet opdringerig en doet alles in goed overleg. Wij kunnen hem zeker aanbevelen. Al het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

A. Schop-Guis
Rondweg 100 Krimpen aan den IJssel

Swijnenburg en Valk heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop en verkoop van de woningen. Persoonlijk contact, meedenken. Erg fijn.

J. Gardenier-de Jong
Rotterdamseweg 12 Krimpen aan den IJssel

Prima en naar ons zin verlopen! Goede terugkoppeling na bezichtigingen en verder verloop. Snelle reactie op vragen via de mail. Vriendelijke dames op kantoor.

F. Roos
Populierenlaan 84 Krimpen aan den IJssel

Een uitstekende kennis van de recente huizenmarkt waardoor de vraagprijs goed uitgekiend was. De informatievoorziening tijdens de verkoopperiode was uitstekend. Online (met een kennisgeving via e-mail) was elke mutatie zoals bijvoorbeeld een agenda en de aanwezige documenten goed te volgen. Bij vragen is een adequate back-office beschikbaar.

R. Boender
Burgemeester Aalberslaan 136, Krimpen aan den IJssel

Buitengewoon GOED! Onwijs blij met de geleverde service en contact, alles word goed uitgelegd en zeker goed gecommuniceerd. Er gaat niks langs je heen zonder contact, ik zal de ten alle tijde aanbevelen!!

J.P. Haag
Morgental 40, Krimpen aan den IJssel

Zeer goed geholpen van a tot z Makelaar en medewerkers reageren snel op vragen Zeker aan te bevelen !

M. Maurik
Plantage 25, Krimpen aan den IJssel

Topmakelaar!! Zou deze makelaar zeker aanbevelen. Vakbekwaam, professioneel en prettige communicatie. Dames op kantoor krijgen van mij ook een 10!

D. Verhage
Fort Rijnauwen 21, Krimpen aan den IJssel

Alles is goed verlopen ook de voorbereiding ook al waren we 3 weken op vakantie met tijdsverschillen. Zeer goed en fijn contact.

N. Feiken
Hoflaan 59, Krimpen aan den IJssel

Prettig contact met zowel de makelaars als de dames op kantoor. Behulpzaam, afspraken worden nagekomen. Ze hebben niet alleen ons huis snel verkocht, maar dankzij hun hulp hebben we ook ons nieuwe huis kunnen bemachtigen.

N. van Vliet
Rubenslaan 25 Krimpen aan den IJssel

Wij hebben hoofdzakelijk met Roeland contact gehad. Is een rustig vriendelijk vakbekwaam persoon. Daardoor viel de keuze op hun kantoor omdat hij zo zeer waarschijnlijk ook op potentiële klanten over zal komen. Het hele proces is prettig verlopen en de woning vlot en voor een goede prijs verkocht. We konden niet veel beter wensen dan dit.

J. de Bie
Schoenerstraat 14 Krimpen aan de Lek

Onderling steeds goed en duidelijk contact gehouden , zeker aan te raden ! Een hele fijne makelaar .

Meneer en mevrouw Boers
De Vroedschap 9, Krimpen aan den IJssel

We hebben heel goed contact met de makelaar gehad hij hield ons goed op de hoogte van de ontwikkelingen dit was eigenlijk boven onze verwachtingen.

E.T.S. Mensink
Populierenlaan 145, Krimpen aan den IJssel

Samen met Roeland Valk hebben wij het huis van onze ouders verkocht. Roeland is een prettige man om mee te werken en naast zijn deskundigheid konden wij ook eigen input geven. Hij is duidelijk en open en de opvolging op kantoor ging ook prima.

C.J. Landa
Brinkweg 34 Krimpen aan den IJssel

De deskundigheid en de klantgerichtheid van zowel de makelaars als de medewerkers op kantoor was top!

G. Schouten
Atletiek 1 Krimpen aan den IJssel

Het huis (geen doorsnee huis) van mijn moeder is in een moeilijke markt verkocht door Roeland Valk van Swijnenburg & Valk makelaardij. Roeland is een makelaar die doet wat hij zegt en gedegen aan de slag gaat met de opdracht. Hij heeft geduld en verliest niet zijn aandacht bij tegenslag. Ondanks dat lang niet alle kijkers serieus waren, bleef hij positief en zakelijk. Na elk bezoek en dat waren er best veel, koppelde hij terug hoe de bezoeken verliepen en wat zijn verwachtingen waren. Zijn inschatting was meestal juist. Ook de binnendienst medewerkers, erg belangrijk in heel het proces, zijn geduldig en professioneel. Ze werken goed samen. Kortom, wij zijn erg tevreden met het gehele verkoopproces en het resultaat.

N. Veenema
Fuga 110 Krimpen aan den IJssel

Fijne samenwerking met beide makelaars. De communicatie verliep prettig en vlot. Via de move-website goed zicht op de ingeplande afspraken (bijvoorbeeld bezichtingen).

D. Brussé
Prins Bernhardstraat 4 Krimpen aan den IJssel

Super fijne en goede communicatie, zowel het presentatieplaatje van de woning als de nette verwoording online. Echt een aanrader!! We zijn super blij. :)

P. van Oort
Rigoletto 70 Krimpen aan den IJssel

Swijnenburg & Valk Makelaardij heeft ons verrassend plezierig geholpen met de (vlotte) verkoop van ons huis. Met een ruime mate van relevante kennis, accuraatheid en uitermate vriendelijke dienstverlening, een echte aanrader!

E. de Voogd
Poolcirkel 18 Krimpen aan de Lek

Mark, Roeland en het hele team van SV makelaardij hebben ons zeer goed begeleid en geadviseerd van begin tot het eind bij de verkoop van onze woning. Zij stonden altijd voor ons klaar en hebben er voor gezorgd dat we het huis snel konden verkopen. Wat een top makelaarskantoor !!! We willen jullie nogmaals hartelijk bedanken.

M. Hoegée
Noorderstraat 29 Krimpen aan den IJssel

Contact is super, goed begeleid. Zou deze makelaar bij iedereen aanraden. Verstand van zaken. Gewoon-Gewoon

J. Vuik
Kortlandstraat 25 Krimpen aan den IJssel

Het contact verliep heel prettig. We werden steeds op de hoogte gehouden van alle ontwikkelingen en we werden ook ontzorgd in het verzamelen van alle documenten. Óns huis was erg snel verkocht.

M.A. van Veghel
Allegro 51 Krimpen aan den IJssel

Bij kennismaking was de makelaar in persoon aanwezig. Heeft ruim de tijd genomen om onze wensen aan te horen en gaf hierbij, gevraagd en ongevraagd advies. Daarna meerdere malen contact gehad met makelaar en kantoor en ook toen werd en ruim tijd en aandacht besteed aan onze vragen en opmerkingen. Tijdens het proces werden we goed op de hoogte gehouden. Kortom een aanrader.

W.P. de Gelder
Akkerwinde 34, Krimpen aan den IJssel

Komt open en eerlijk over. Nuchter gesprek over prijsbepaling. Ook kantoormensen plezierig in contacten en goed op de hoogte van het dossier.

I. Visser-Markus
Jacob Marisstraat 8 Krimpen aan den IJssel

Na aankoop bij deze makelaar ook de verkoop laten regelen. Verliep allemaal goed in elkaar over. Top!

Wilma Fossen - Broere
IJsseldijk 89 te Krimpen aan den IJssel

Duidelijk en recht op het doel af precies waar wij van houden geen gladde praatjes. Wij zijn dik tevreden zowel als directe verkoper als de dames op kantoor.

H.J. Sauer
Waalsingel 28 Krimpen aan den IJssel

Deskundig, professioneel en altijd zeer goed bereikbaar. Hier werken enthousiaste mensen die de tijd voor je nemen.

F. Vonk-van der Plicht
Narcis 47 Krimpen aan den IJssel

Wij vonden onze makelaar helemaal top. Er is snel en persoonlijk contact, je kunt altijd binnenlopen voor vragen en ze pakken snel dingen op. Niks op aan te merken.

Cees van Gaalen
Gaarderhof 15 Krimpen aan den IJssel

Enthousiaste mensen en heel goed op de hoogte van de markt. Duidelijke afspraken en acties. Flexibele instelling.

B.V. van Gennep-Karreman
Buitenweg 35 Krimpen aan de Lek

Mark heeft onze woning in de verkoop genomen en binnen 3 weken verkocht. Het team op kantoor is echt fantastisch. Wendy, Lisanne en Gwenda hebben ons over alle ontwikkelingen constant op de hoogte gehouden. Onze vragen werden snel beantwoord. En er werd meegedacht en goed geadviseerd. Wij raden dit makelaarskantoor zeker aan!

B. van der Wouden en mevrouw E.E. van der Wouden-Vermeulen
Tiendweg 62 Krimpen aan de Lek

Wij zijn helemaal tevreden over Swijnenburg en Valk. Wat een vriendelijke mensen en goede service tijdens de verkoop van onze woning. Korte lijntjes, duidelijk en helder!

J. de Witte
Treviso 34 te Krimpen aan den IJssel

Prettige contacten en kundig advies in gewijzigde marktomstandigheden, makelaar om aan te bevelen, tevens zeer vriendelijk kantoor personeel. Kortom Top!

W. Hogervorst
Marathon 88 Krimpen aan den IJssel

De huizenmarkt was het afgelopen jaar erg in beweging van overbieden naar onderbieden. Op deze markt is de makelaar goed ingesprongen.

B. Schenk
Amaniet 21 Krimpen aan den IJssel

Makelaar zorgt voor goede communicatie, luistert goed en adviseert praktisch. Zorgt voor goede updates gedurende het verkoopproces.

Y. Kuhn-Tekke
Oosterstraat 21, Krimpen aan den IJssel

Goed contact, goede begeleiding met de makelaar. Huis was snel op de markt en nog sneller verkocht.

Dhr. J. Schenker
Fresia 141 te Krimpen aan den IJssel

Ik kon de makelaar altijd bereiken voor vragen e.d. Helaas zijn de marktomstandigheden tijdens de verkoopperiode drastisch veranderd waardoor het langer heeft geduurd voor het huis was verkocht. De makelaar heeft de woning ook op een andere manier gepresenteerd waardoor het aantrekkelijker werd voor potentiële kopers. Ook werd de woning in diverse media aanbevolen.

C.H. Adriaanse
Doormanstraat 29 Capelle aan den IJsel

Super goed geholpen. Bereikbaar voor alle vragen, snelle zorgvuldige afhandeling. Laat eerlijk weten hoe en wat!

T.A. den Bandt
Rondo 9 Krimpen aan den IJssel

Geweldige pro-actieve makelaar. Iemand die echt aan relaties werkt en breder naar de interesse van elke klant kijkt en daar dan ook wat mee doet.

Silvia Jonker
Julianastraat 24 Lekkerkerk

Zeer tevreden. Contact altijd even vriendelijk en meedenkend. Betrouwbaar en bruikbaar advies op basis van hun kennis en ervaring in de roerige woningmarkt. Maar altijd ruimte voor eigen ideeën en inbreng.

M.A.M. Kwaijtaal
Poldermeesterhof 18 Krimpen aan den IJssel

Alles is goed verlopen. Snel gehandeld en goed op de hoogte gehouden in toch een rare tijd om te verkopen.

T. de Jongste
Fokkemast 5 Krimpen aan den IJssel

Ik zou deze makelaar zeker aanbevelen bij vrienden of familie!

E.E. Loeve
Wulpstraat 11 Krimpen aan den IJssel

SV Makelaardij heeft de enorme voordelen van een klein team: iedereen is betrokken en goed geïnformeerd. Beide makelaars, Mark en Roeland, zijn kundig en enthousiast en worden ondersteund door een uitstekende, snelle back-office die iedereen ontzorgt. Bedankt voor jullie inzet!

R. de Mooij
Allegro 78 Krimpen aan den IJssel

Mark is een prettig persoon in de omgang en daarnaast een zeer vakbewaam makelaar. Swijnenburg & Valk is de expert in De Krimpenerwaard en Capelle!

Patricia der Have
Schepenstraat 9 D

Iedereen bij SV Makelaardij heeft me van begin tot eind proactief, persoonlijk en enthousiast geholpen bij de verkoop van mijn huis. Zelfs in de periode ervoor (toen ik een huis zocht, dus nog geen klant) werd ik vooraf gebeld als ze een interessant huis online gingen zetten. Het maakt niet uit wat je vraag ook is: je kan áltijd bellen en er wordt met je meegedacht. Ontzettend bedankt!!

A.M. Postma
Johannes Vermeerstraat 7, Krimpen aan de Lek

Professioneel van begin tot eind en ondanks vroegere eigen marktkennis als VBO lid had ik gelijk een goed gevoel bij de aanpak en wijze van het pand onder de aandacht brengen van potentiële kopers,de bezichtingen, de onderhandelingen en het uiteindelijke resultaat en transactie. Het was het absoluut 100 % waard, vertrouwd en genoegen om alles door hen te laten regelen en alle werkzaamheden uit handen te geven. Beter is haast niet mogelijk!

H.A. van Rijswijk
Aankoop Lelie 37 Krimpen aan den IJssel

Het contact verliep goed en soepel. Ze denken erg met je mee en dat is fijn. Eerlijk in het beoordelen van de huizen die we bekeken hebben. Ook de mensen op kantoor zijn erg aardig en meelevend.

A. Klootwijk
Waalstraat 46 Krimpen aan den IJssel

Wat een rust geeft het om bij Makelaardij Swijnenburg en Valk je huis te koop te zetten. Geen vraag is te gek en geen probleem te groot. Mark Swijnenburg heeft ons uitstekend op weg geholpen naar de verkoop van ons huis. Vooral een woord van dank aan de dames op het kantoor. Ze deden alle moeite voor ons, zeker hun gevoel voor humor was heerlijk. Wij kunnen iedereen deze firma warm aanbevelen!! Heel veel dank voor al jullie hulp.

N. Oosterom
Voorstraat 192 Lekkerkerk

Het was gewoon top. Goede service, goede beantwoording van vragen. Zeer vriendelijk en deskundig. Een aanrader.

M. Peters
Zilverschoon 40 Krimpen aan den IJssel

Het contact met de makelaar en het kantoorpersoneel was top. jullie hebben ons met al onze vragen goed geholpen. nogmaals allemaal hartelijk dank daarvoor.

A.H. van Stenis
Pluim-es 42 Krimpen aan den IJssel

We hadden een goed en ongedwongen contact met de makelaar. Deze is deskundig en weet wat er speelt in de lokale huizenmarkt. Afspraken worden goed nagekomen en we worden prima op de hoogte gehouden over het verloop van het gehele proces.

A. Smit
Populierenlaan 26 Krimpen aan den IJssel

Alleen maar goede ervaringen gehad met deze makelaars, zowel op zakelijk als persoonlijk vlak. Kennis van zaken, de markt en begeleiding van mogelijke kopers. Zeker aan te bevelen!

A.C.D. de Jager
Oostzeedijk 296 B Rotterdam

Goede effectieve service. De makelaar heeft een goed beeld over hoe een huis in de markt gezet moet worden.

M.A.N. Timmer
Hofje van Noblet 16 Krimpen aan den IJssel

Swijnenburg en Valk hebben wij gebruikt voor de verkoop van ons huis. Het is een team van professionele mensen waar we heel prettig contact mee hebben gehad. Altijd duidelijke communicatie en met een goede kennis van de huizenmarkt. Zeker aan te raden!

M. de Jong
Esdoornlaan 1 Krimpen aan den IJssel

Contact liep heel goed.Ze waren ten alle tijden bereid om ons te helpen vragen te beantwoorden etc. !

Cor Schouten
Lijsterstraat 158, Krimpen aan den IJssel

Het contact met Roeland Valk van Swijnenburg & Valk liep uiterst prettig. We zijn door hem goed geïnformeerd over de markt en op welke wijze wij het appartement het beste in de markt konden zetten. Voor de provisie konden we kiezen uit 2 mogelijkheden, die helder en duidelijk werden toegelicht. Gedurende het hele proces was er regelmatig contact met Roeland en de medewerkers op kantoor, dit werd door ons als zeer prettig ervaren. Kortom, voor ons een zeer prettige ervaring met deze makelaar.

Daan en Isabella Schop
Pluim-Es 61 Krimpen aan den IJssel

Voor de verkoop contact gehad met meerdere makelaars en we hadden bij Swijnenburg en Valk direct een goed gevoel. De communicatie was helder, transparant en vriendelijk. Er werd met ons meegedacht. Al met al zeer tevreden.

F.I.N.S. Overklift Vaupel Kleijn
Kievitstraat 15 Krimpen aan den IJssel

Een fijne makelaar om mee te werken. Alles wordt duidelijk en snel overlegt en zo gaat de verkoop ook heel soepel.

N. van den Heuvel
Abelenlaan 11, Ouderkerk aan den IJssel

Wij zijn terugkerend klant bij Swijnenburg en Valk Makelaardij en ook nu weer naar alle tevredenheid geholpen en begeleid bij de verkoop van onze woning. De heren denken goed mee over wat handig is om de woning zo snel mogelijk, tegen een goede prijs verkocht te krijgen of aan te kopen.

A. Weesie
Burgemeester Lepelaarssingel 70 te Krimpen aan den IJssel

Naast de marktkennis en deskundigheid heb ik met name de servicegerichtheid van deze makelaar als zeer positief ervaren. Ze hielden ons goed op de hoogte van geplande bezichtigingen en ontwikkelingen en ook de contractuele afhandeling verliep zeer voorspoedig, mede dankzij hun inzet. De medewerkers van Swijnenburg & Valk geven blijk van hun deskundigheid, zowel administratief als tijdens de begeleiding. Ook wordt goed teruggekoppeld wat er door hen gedaan is. Ik ben zeer tevreden en Swijnenburg & Valk daarom zeker aanbevelen bij vrienden of familie voor begeleiding bij de aan- of verkoop van een woning in de omgeving van Krimpen aan den IJssel.

C.A. Viëtor-Kleij
Van Eijcklaan 16 te Krimpen aan den IJssel

Prettig contact, hield ons goed op de hoogte, heeft kennis van zaken en heeft ons huis snel en goed verkocht; is ons uitstekend bevallen.

Fred de Gruijl
Ouverturelaan 8 Krimpen aan den IJssel

Contact met de makelaar was prettig. Voordat de opdracht tot verkoop aan de makelaar was gegeven ontvingen wij een duidelijke uitleg over de gang van zaken. Tijdens de verkoop was er een terugkoppeling van de bezichtigingen met als gevolg een snelle verkoop van de woning.Gedurende het gehele proces konden wij met onze vragen terecht bij de collega's op kantoor die snel en adequaat reageerden. Al met al heel tevreden.

S. Verweij
Kerkweg 77 A1 Berkenwoude

Makelaar had zeer goede kennis van de markt, hierdoor kon hij goed advies geven. Was zeer goed bereikbaar. Contact verliep erg prettig en vlot

J.C. Meijdam
Fort Asperen 23 Krimpen aan den IJssel

Het eerste contact in december 2021 met Roeland Valk hebben wij als zeer prettig ervaren. Tijdens dit gesprek werd ons duidelijk advies gegeven over de verkoopprocedure. Ons appartement is op 7 januari j.l. in de verkoop gegaan en binnen 2 weken definitief verkocht. Wij zijn zeer te spreken en uitermate tevreden over Swijnenburg&Valk.

P. Boender
Zandrak 109 Krimpen aan den IJssel

Zeer fijne en deskundige begeleiding voor zowel aan als verkoop! We kunnen ze zeker aanbevelen. Alles goed geregeld.

Z. Huisman-Paulusma
Burgerdijkstraat 24 Krimpen aan den IJssel

Perfect niks te klagen. Goede service. Altijd positief. Binnen 3 maand verkocht. Goede marktwaarde.

H.F. Hoogendijk
Tuinstraat 48

Het ging allemaal goed hij heeft ons ook geholpen bij de aankoop van ons huis. Bleef ons steeds op de hoogte houden zoals de mensen van de bezichtigingen.

Evy Paree
Fuga 142 Krimpen aan den IJssel

Super fijn contact gehad met Roeland. Overal van op de hoogte gehouden en alles is volgens afspraak gegaan. Zeker een aanrader!

Erik van Leeuwen
Hofje van Oorschot 1

Zoals ook voorgaande keren was het weer netjes geregeld. Het contact verliep op een prettige manier.

Simon Anderiesen
Stad en Landschap 75 Krimpen aan den IJssel

Bijzonder persoonlijk en betrokken, altijd bereikbaar en snelle reactietijd. Komt afspraken na en heeft zeer goede kennis van lokale vastgoedmarkt.

Ben Ruiter
Jacob Jordaensstraat 15

Een uitstekende service en duidelijke communicatie. Geen onzin en een helder beeld van de verkoop. De wens om snel te verkopen is ook behaald. Uiteindelijk ook een eerlijke prijs betaald voor de courtage. Ik kan het iedereen aanraden gebruik te maken van deze makelaar in de omgeving Krimpen a/d IJssel.

Jelle Elferink
Marathon 24

Mark en Roeland hebben ons perfect geholpen in de aan- en verkoop van ons huis. Heldere en snelle communicatie, met antwoord op al onze vragen.

E.A. Broere
Omnium 10

We kregen goed en deskundig advies. Alles is correct verlopen. Er werd goed gecommuniceerd. We werden tussentijds op de hoogte gehouden van de situatie op dat moment.

A.P. van der Hoeven
Annetje Ockersstraat 27

Prima en vakkundige samenwerking. Altijd bereikbaar en positief…. Leven mee met de verkopers en kopers. Fijn bedrijf op elke afdeling!

E. Deurloo
Tuinstraat 47

Ik ben zeer tevreden, Mark is vakkundig en vriendelijk en weet hoe je een huis moet verkopen. Tijdens de verkoop heb ik fijne begeleiding gehad.

K. de Jong
Groenendaal 61

Prettig contact tussen makelaar en verkoper. Goede adviezen met kennis van de markt. Vriendelijke service.

T.A. Kleinbloesem-Roomer
Andante 20

Voor een verkopende partij is het heel belangrijk om regelmatig contact te hebben met zijn makelaar. Beide makelaars van Swijnenburg & Valk geven met regelmaat een inkijkje in de stand van zaken. Een positieve makelaar geeft net dat beetje extra als je zelf wat bezorgd bent over de snelheid van de verkoop.

Chris van Dorsten
Burg. Lepelaarssingel 32, Krimpen aan den IJssel

Voor de verkoop van onze woning kozen wij voor Swijnenburg & Valk Makelaardij. Zowel Roeland als Marc waren zeer goed op de hoogte van de lokale situatie en konden daarmee een goede inschatting maken van de sterktes en zwaktes van de woning. Ik ben er dan ook van overtuigd dat de snelle verkoop van de woning (zeker gezien het hogere segment) mede te danken is aan de expertise van de makelaar. Daarnaast fungeerde de makelaar ook als een prima schakel richting de kopende partij. Met de makelaar spraken wij een beloningsregeling (courtage) af, die voor beide partijen duidelijk was. Omdat het verkopen van een huis niet tot mijn dagelijkse bezigheden behoort is duidelijke communicatie en daarmee het wekken van de juiste verwachting noodzakelijk. Swijnenburg & Valk voldeden hier ruimschoots aan.

Mevr. M. Ursinus
Dijkgraafstraat 18

Alles is heel fijn en netjes geregeld! Iedere stap word doorgenomen en er is een goede communicatie met elkaar!

Derjan van Houwelingen
Una Corda 23, Krimpen aan den IJssel

Voor de 2e keer maken wij gebruik van dezelfde makelaar. We zijn tevreden met het hele verkoopproces geweest. Deskundig, maar ook de back-office van het kantoor, met wie je eigenlijk het vaakst contact hebt was plezierig, ging altijd snel en hielpen je altijd. Kan de makelaar echt aanbevelen!

B.J. Stegmeijer
Oude Tiendweg 9

We kregen duidelijke uitleg over de stappen van de verkoop. Iedereen is zeer vriendelijk en deskundig. Alles is in goed overleg gegaan, ze nemen ruim de tijd voor je. (Hoe vaak je ook belt met vragen of voor overleg). We zijn zeer tevreden en raden iedereen makelaar Swijnenburg & Valk aan!!!

R.H. van Wijngaarden
Populierenlaan 85

Al jaren volgde we het aanbod van Swijnenburg & Valk Makelaarij in onze zoektocht naar een nieuwe woning. Zij zijn dé makelaar waar je gaat kijken als je iets moois zoekt in regio Krimpen a/d Ijssel. We zijn vorig jaar nog bij een woning geweest waarin we zijn begeleid door Roeland Valk. We hebben die woning toen niet gekocht, maar nu dan eindelijk wel ons droomhuis (in een andere regio). Voor ons was er maar één makelaar waar we onze huidige woning te koop wilde zetten; Swijnenburg & Valk Makelaardij. Nu heeft Mark Swijnenburg ons begeleid bij de verkoop van de woning. Het maakte ons niet eens uit wat ze zouden kosten, maar zo ingetogen en professioneel als ze zijn rekenen ze gewoon een nette courtage. Boden ze ons op hun kosten een aanvullend pakket op Funda en hebben ze in één week onze woning verkocht. TOP makelaar en er is geen betere in Krimpen aan den Ijssel. Ook de dames op kantoor verdienen een pluim. Altijd snel, accuraat en vriendelijk.

Henk en Helma van IJperen
Oostzoom 10, Krimpen aan de Lek

De samenwerking met Swijnenburg & Valk Makelaardij is heel goed bevallen. Er is sprake van een goede afstemming, afspraken worden nagekomen. De administratie afdeling is goed te bereiken en handelt snel. Inhoudelijk was de advisering en ondersteuning goed. Er is goede kennis van de markt. Daarnaast is de afhandeling zeer voortvarend gedaan met de juiste puntjes op de i. Kortom een dikke 10 waard!

Dhr. U. Zemering
Aquamarijn 60, Krimpen aan den IJssel

Alles is heel goed verlopen iedereen heel behulpzaam en vriendelijk contact met de medewerkers op kantoor.

Tom en Irma van Ravesteijn
Tjalkstraat 2, Krimpen aan de Lek

Contacten waren vanaf het begin zeer prettig. Roeland neemt echt de tijd voor je, zowel voor ons, maar ook voor de kopende partij. Het voelde gewoon erg vertrouwd allemaal!

Casper en Tamara de Wit
Landgoed Duivenvoorde 16, Krimpen aan den IJssel

Wij zijn zeer tevreden over het verloop van de verkoop van onze woning. Roeland en Wendy waren altijd goed bereikbaar en hebben ons tijdens het hele proces goed op de hoogte gehouden. Kortom wij zijn heel erg tevreden met Swijnenburg en Valk, zeker aan te raden!

C.M. Tellier
Prinsesseweg 8

Voor alle punten een 10. Lijkt misschien overdreven, maar ze verdienen dat echt. Niet alleen de makelaars zelf, maar ook hun medewerkers hebben ons geweldig up to date gehouden en ons perfect begeleid in de voor ons zo'n onbekende verkoopwereld.

A. Tukker
Burgemeester Lepelaarssingel 74

Zeer goed bekend met de locale situatie. Communiceert goed. Schat belangen en situaties heel goed in. Prompt en betrouwbaar in afspraken. Prettige persoonlijkheid. Schept geen onrealistische verwachtingen.

Mevr. Van den Herik
Hartmansstraat 18 B

Het contact was super, heel persoonlijk en altijd even tijd voor een praatje. Je voelt je absoluut geen nummer bij deze makelaar. Ook alle dames op kantoor zijn ontzettend vriendelijk. Op alle vragen/opmerkingen wordt snel gereageerd en je krijgt altijd een eerlijk en goed onderbouwd advies. Ik gun iedereen een makelaar als deze.

Fred Koppenol
Sprietzeil 17

Zeer behulpzaam en vriendelijk, attent, denken in alle opzichten mee, korte lijnen en enthousiaste medewerksters, houden je goed op de hoogte van de procedures bij aankoop en verkoop van je woning. Prettige ervaring een Uitstekend makelaarskantoor!

P. van Mourik-van der Heiden
Hoofdstraat 187

Een makelaar die op de hoogte is van de markt in de regio, informeerde en overlegde bij elk te nemen stap. Hij wordt ondersteund door een vriendelijk, attent team op kantoor. Kortom deskundig kordaat ondersteund bij de verkoop en aankoop van ons huis

C. van Reijn-Vloermans
Breekade 1

Het contact met de makelaar was bijzonder prettig. Zijn expertise én begeleiding zorgden ervoor dat alles prettig, deskundig en vlot verliep. Korte lijntjes om af te stemmen wanneer nodig. Ook de medewerkers van het kantoor waren deskundig, behulpzaam en goed bereikbaar. Voor de klant, die dit niet zo vaak mee zal maken in zijn leven, is bovenstaande erg belangrijk en maakt dat 'je huis verkopen' geen stress hoeft op te leveren, maar een prettige ervaring kan zijn.

Meneer A. Visser
Morgental 38

Wij zijn super tevreden over de service en kennis altijd bereikbaar en niks is te veel ook de meiden waren heel vriendelijk en behulpzaam aan de telefoon zeker een aanrader

De heer Nobel
IJsseldijk 293 A te Krimpen aan den IJssel

Zeer klantvriendelijk, professioneel, groot netwerk en niet alleen actief op Funda, maar ook op Social Media, waardoor het bereik nog groter wordt. Uitstekende feedback na bezichtigen, waardoor je betrokken blijft in het gehele verkoopproces.

D. van Roon
Jan van de Cappellestraat 40

Contact verliep snel en vlot, had de scherpste prijs van de lokale makelaars met dezelfde kennis en kunde.

Diane van Ieperen
Veld en Beemd 45, Krimpen aan den IJssel

We zijn heel fijn geholpen door Swijnenburg en Valk Makelaardij. Aardige mensen en goede communicatie en alles is snel en soepel geregeld.

Mike Nijhuis
Hofje van Noblet 7

Fijne groep mensen die je behandelen met respect! Staan altijd voor je klaar en zijn vriendelijk. Goede verstand van zaken en denken met je mee.

de Vries
Schepenstraat 27B Krimpen aan den IJssel

Vanaf het eerste gesprek had ik een goed gevoel bij deze makelaar en mijn keuze voor hen was snel gemaakt. Prettig contact, deskundige makelaar, goede begeleiding en een snel verkocht huis. Ik zou deze makelaar zeker aanraden aan anderen.

Henk Schuthof
Hoofdstraat 193 Krimpen aan de Lek

Zeer tevreden over Swijnenburg & Valk makelaardij: prettige communicatie, pragmatisme, bereidt tot meedenken, goed contact en begeleiding. Kortom aanbevelingswaardig!

Peter Nieuwhof
Populierenlaan 171 Krimpen aan den IJssel

Zeer goede ervaringen met Swijnenburg & Valk Makelaardij. Deskundig. Adequaat en prettig in de communicatie!

W. Verspoor
Kortlandstraat 81

We hebben goede contacten gehad en zijn goed begeleid verder kan ik niks verzinnen zou hun zo weer nemen en aanbevelen

Scarlett van Keerberghen
Brinkweg 10, Krimpen aan den IJssel

Een hele fijne en deskundige makelaar! Alles goed geregeld, nemen veel uit handen. Vriendelijke en deskundige dames op kantoor en een heldere manier van werken. Ook een mooie presentatie van ons huis. Al met al de Brinkweg met een goed gevoel verkocht! Dank voor al jullie hulp!

Camilla Huige
Hofje van Loo 1 Krimpen aan den IJssel

Niets dan lof voor deze makelaars! Ze hebben verstand van zaken en nemen echt de tijd voor je ondanks de hectiek van de markt.

Ronald Visser
Berkenwoude

Ik ken deze makelaar al een tijdje en kan ze aan iedereen aanraden!! Geen overdreven taxaties of verkooppraat.

Mireille Groothuis - van Eersel
IJsseldijk-West 37, Ouderkerk aan den IJssel

Ook bij onze vorige verhuizing hadden we deze makelaar. En ook deze keer een zeer goede ervaring. Duidelijk over de gang van zaken. En niet alleen ons huis verkocht maar ook dankzij deze makelaar een fijn nieuw huis gevonden.

Marijke de Meij - Stam
Allegro 83, Krimpen aan den IJssel

Goede persoonlijke benadering, deskundig,uitstekend lokaal netwerk, alert. Ook de dames op kantoor zeer klantgericht en goed op de hoogte.

Wanda Luijpers
Schepenstraat 11b, Krimpen aan den IJssel

Contact door koop nieuwe woning. Voor verkoop huidige woning deskundig advies, laagdrempelig bereikbaar bij vragen en voor overleg Ondersteuning zowel telefonisch als via mail prima, snel antwoord en overleg mogelijk.

Robin Ponne
Middenwetering 301, Krimpen aan den IJssel

Fijne makelaar met veel deskundigheid en professionaliteit. De verkoop is zeer snel verlopen en de bezichtigingen werden positief ontvangen door de potentiële kopers. Als verkoper werd je dagelijks geïnformeerd over de voortgang en bijgestaan met het beoordelen van de biedingen en het verkoopcontract. Het gehele team staat tot je beschikking en is altijd bereikbaar. Ik kan Swijnenburg en Valk hartelijk aanbevelen.

Bert Vleesenbeek
Schoutstraat 9, Krimpen aan den IJssel

Al ruim voor de verkoop contact gehad om te oriënteren. Dat verliep prima. Toen we zo ver waren dat we daadwerkelijk gingen verkopen ging dat zeer voorspoedig. Werden goed op de hoogte gehouden van het verloop. Na elke bezichtiging een korte terugkoppeling. Contacten waren prettig en open/ transparant. Aanrader.

Patricia Schat
Burgemeester van der Willigenstraat 36, Lekkerkerk

Deze makelaar heeft ons geholpen bij de aankoop en verkoop van onze woning. Beide keren zijn wij zeer professioneel geholpen. Een aanrader!

Peter Braams
Landgoed Sandenburg 10, Krimpen aan den IJssel

Contact verliep prima, duidelijk en overzichtelijk advies, zeer prettig verloop van de bezichtigingen, direct en duidelijke terug koppeling, snelle verkoop, fijne samenwerking.

Bianca Valentin
Oosterstraat 28c, Krimpen aan den IJssel

Goede begeleiding en ondersteuning bij de verkoop van ons huis. Het verkoop proces verliep vlot en vakkundig door de ervaring van deze makelaars.

Renate Trouwborst
Tienkamp 11, Krimpen aan den IJssel

Ondanks de overspannen woningmarkt blijft het toch altijd weer spannend, het verkopen van je huis. Het huis waar wij met heel veel plezier hebben gewoond en wat we nu weer achter ons gingen laten. Er waren veel enthousiaste kijkers en door de goede begeleiding van de makelaar hebben we in korte tijd al deze mensen ons kunnen laten zien. Hierna volgden een aantal biedingen en hierin heeft Swijnenburg & Valk Makelaardij ons goed geadviseerd. Persoonlijk vond ik het erg fijn dat er een tussenpersoon bij was die dit proces heeft begeleid en nu ons huis gekocht is, kijk ik erg uit naar onze nieuwe woning.

Mellanie Hamers
Willemstraat 175, Ridderkerk

Betrokken vriendelijke makelaar. Deskundig en professioneel zonder te zakelijk te zijn. Goed bereikbaar voor overleg, heeft ons goed op de hoogte gesteld van nieuwe ontwikkelingen rond de koop en verkoop van onze woning.

Bas de Graaf en Lisette Hoogeveen
Aankoop Kortlandstraat 72, Krimpen aan den IJssel

Beste Roeland, op deze manier willen we je bedanken voor al je hulp, advies en inzichten. Wij zijn super blij met onze aankoop van de Kortlandstraat 72. Mede dankzij jou zijn wij de gelukkige kopers van het huis. We zijn dan ook heel blij met onze keuze voor jou als aankoop makelaar en zijn zeker positief te spreken over de service. Nogmaals bedankt en hopen dat de wijnen in de smaak vallen. Geniet ervan!

Bart Budding
IJsseldijk-noord 274, Ouderkerk aan den IJssel

Zeer prettig contact, goed ingevoerd, fijne back-office, goede lezing van de markt en het object. Goede adviezen rond voorbereiding verkoop en inzet van het eigen netwerk van experts. Flexibel in het verkoopproces.

Kim Raadtgever
Duindoorn 65, Krimpen aan den IJssel

Prettige toegankelijke makelaars. Makkelijk telefonisch bereikbaar. Zeer veel kennis van de huizenmarkt. Goede prijs/courtage. Echt een aanrader!

Jeroen van Heteren
Schoolstraat 49, Krimpen aan de Lek

Fijn makelaarskantoor met uitgebreide lokale marktkennis, uitstekende begeleiding en service! Daarnaast is de prijs volledig in overeenstemming met de kwaliteit van de geleverde dienstverlening. Ik kan dit kantoor aan iedereen aanbevelen!

Arco Snoeij
Populierenlaan 127, Krimpen aan den IJssel

Roeland en Mark zijn twee goede en kundige makelaars en zijn inmiddels een goede naam in de markt, maar ook de collega's op het kantoor staan graag voor je klaar om te helpen. Ons huis was snel verkocht en kreeg veel kijkers. Ik zou ze maar gewoon bellen als je je huis wilt verkopen/kopen !

Kevin van Krimpen
Zonnebloem 67, Krimpen aan den IJssel

Fijne transparante makelaar met een gevoel voor service. Fijne en goede communicatie voor het maken van afspraken, geven van advies en feedback nadat een bezichtiging heeft plaatsgevonden.

Jeroen Fossen
Veerpad 12, Krimpen aan den IJssel

Het verkoopproces ging onder begeleiding van SV boven verwachting en zouden dit in de toekomst niet anders doen! Duidelijke communicatie en heldere afspraken hebben geleidt tot positief gestemde verkopers en kopers!

Nellie de Boer-van Dijk
van Scorelstraat 15, Krimpen aan den IJssel

Wij zijn zeer tevreden over de afhandeling van de verkoop van mijn moeders appartement. Zeer correcte omgang met de situatie.

Kees-Jan Reijm
Populierenlaan 25, Krimpen aan den IJssel

Swijnenburg & Valk hebben veel kennis van de markt en die is waardevol voor verkopers maar ook voor kopers, zo kunnen zij beter een idee krijgen wat de verkoper wil.

Patrick Wicht
Cornelis Troostraat 12, Krimpen aan den IJssel

De verkoop is erg prettig en vlot verlopen. In deze lastige Corona tijd is er goede duidelijke communicatie met alle medewerkers geweest. We vonden het erg prettig dat alle bezichtigingen in één week plaats konden vinden. We raden iedereen aan om Swijnenburg & Valk makelaardij in te schakelen bij een snelle, goede en duidelijke verkoop van je huis.

Erik Kalkman
Rondweg 102, Krimpen aan den IJssel

Vanaf het begin van het traject zijn wij goed geadviseerd en begeleid, dit heeft er voor gezorgd dat wij als verkoper nauwelijks tijd en energie in het verkooptraject hebben hoeven steken. Na elke bezichtiging werden wij keurig op de hoogte gehouden van de bevindingen, hierdoor blijf je goed bij het verkoopproces betrokken. De voortvarende aanpak heeft voor een snelle verkoop gezorgd, met als resultaat een tevreden koper en verkoper. Kortom; top service ! bedankt!

Ad van Tongeren
Aelbrecht van Naaldwijklaan 17, Ouderkerk aan den IJssel

Ondanks dat het door de Corona perikelen iets minder persoonlijk als wat de makelaar liever zou zien verloopt zijn we meer dan tevreden over de gang van zaken m.b.t. de aankoop van een andere woning en de verkoop van ons eigen huis. Alles verloopt netjes en vlot worden de data gehaald die er voor staan. Mark en Roeland zijn flexibel bij de bezichtigingen, geven goed advies en zijn goed bereikbaar

Wouter Elskamp
Van Ruysdaelstraat 6, Krimpen aan den IJssel

Wij hebben erg fijn zaken gedaan met Swijnenburg & Valk makelaardij. Het contact is altijd zeer duidelijk en vriendelijk verlopen. Wij zouden deze makelaardij zeker aanbevelen

Lia de Ruijter
Allegro 133, Krimpen aan den IJssel

Roeland Valk hebben we voor het eerst ontmoet bij de aanschaf van ons eerste huis, en hebben daar hele goede ervaringen mee opgedaan. Er bestond bij ons dan ook geen twijfel om Swijneburg en Valk bij de verkoop van het huidige huis in te schakelen. Dezelfde kundigheid en vriendelijkheid hebben ze weer bewezen met de verkoop van het huidige huis. Uitermate tevreden over de afhandeling en niet te vergeten dat ook onze trouw zich heeft uitbetaald in een vriendelijk prijs voor de courtage !

Frank Zwaan
Fuga 80, Krimpen aan den IJssel

Prima makelaar met goede kennis regionale markt en contacten Goede afspraken mee te maken. Prettige wijze van communiceren. Kortom: een goede keuze geweest.

Hendrik Oudman
Linde 23, Krimpen aan den IJssel

Huis verkocht via Swijnenburg & Valk makelaardij. Alle kontakten met de dames en heren van dit kantoor verliepen prettig, correct, zorgvuldig en snel. Zeer opdrachtgever gericht. Veel expertise en grote ervaring in de Krimpense huizenmarkt. Niets dan lof. Zou ik weer naar het Krimpense willen dan hoef ik niet te twijfelen welke makelaars ik kies. Swijnenburg & Valk!

Harm Offereins
1e Terralaan 18, Capelle aan den IJssel

Prettig geholpen bij verkoop en aankoop. Realistische makelaar met verstand van zaken. Bedankt Roeland!

Cores Snoey
Zwanenkade 43, Krimpen aan den IJssel

Zeer vakkundig. Binnen enkele weken ons huis verkocht, waarbij onze wensen centraal stonden. Opvolging ook prima in orde en het is prettig communiceren met zowel makelaars als met collega's op kantoor!

Kees Sinke
Oosterstraat 20, Krimpen aan den IJssel

Een erg fijne makelaar, het hele team staat altijd voor je klaar! Wij hebben eerst een woning gekocht via Swijnenburg & Valk en daarna onze eigen woning verkocht via Swijnenburg & Valk. Beide ervaringen zijn perfect!!

Romy Verstappen

Prettig, servicegericht en met goed advies geholpen door Mark bij de aankoop van onze woning.

Nico Aarsbergen
Krimpen aan den IJssel

Vandaag de laatste stap gezet in ons verhuisproject: de verkoop van onze oude woning. Na 3 jaar zoeken, bijgestaan door een onvermoeibare en geduldige Roeland Valk, hebben we ons droomhuis gevonden en ons eigen huis verkocht. De heren en dames van SV hebben ons bij alle stappen bijgestaan op een hele betrokken manier. Ik zou SV aan iedereen van harte aanbevelen!

Anita Admiraal
Krimpen aan de Lek

Toppers zijn het. Niet alleen de heren makelaars maar ook de 2 dames. Alles is snel en vakkundig afgehandeld. Ook bij de aankoop van ons andere huis de nodige adviezen gehad.

Marjolijn van Oijen-Hordijk
Krimpen aan den IJssel

Gisteren hebben wij de sleutels van ons verkochte huis overgedragen aan de nieuwe bewoners. Daarmee hebben wij een drukke verhuisperiode afgerond. Mede dankzij deze makelaars is alles probleemloos verlopen. Zowel de aankoop van ons nieuwe huis als de verkoop van ons oude huis is door hen op een persoonlijke, prettige en zeer professionele manier begeleid. Wij hebben ons in hele goede handen gevoeld, dank daarvoor! Ook de medewerkers van het makelaarskantoor verdienen een compliment. Altijd klantvriendelijk en de zaken prima op orde. Wij kunnen gaan genieten van ons heerlijke nieuwe huis....

Selene Verdouw
Krimpen aan den IJssel

Voor de verkoop van ons appartement in Krimpen aan den IJssel hebben wij meerdere makelaars overwogen. De beste klik hadden wij met Swijnenburg & Valk Makelaardij en zo stond onze woning al snel bij hen in de verkoop. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze; wat een fijne makelaar! De medewerkers zijn goed op elkaar ingespeeld en gaan uiterst correct met vragen om. We vonden het fijn dat we zo snel konden schakelen en kregen tijdens het verkoopproces prima begeleiding. Na elke bezichtiging volgde een terugkoppeling en bij potentiële kopers of biedingen kregen we goed advies. Ons appartement was snel verkocht en ook bij de afwikkeling hiervan stond Swijnenburg & Valk Makelaardij voor ons klaar. Wij kunnen deze makelaar aan iedereen aanbevelen en willen het team van Swijnenburg & Valk Makelaardij hierbij nogmaals bedanken voor de fijne samenwerking!

Jacqueline Hoogwerf
Krimpen aan de Lek

Verhuizen begint met het verkopen van je eigen huis. Wat is het fijn als je een makelaar hebt die dit samen met jou omarmt...je situatie begrijpt..duidelijk en correct is in communicatie naar zowel de verkopers als de potentiele kopers. Dit hebben wij zeker mogen ervaren bij @Swijnenburg & Valk makelaardij. Vanaf het eerste contact was daar die rust en vertrouwen die zo nodig is is zo'n stressvolle periode. Wij zullen jullie zeker adviseren bij anderen. Op zoek naar een makelaar die weet wat er speelt, en vanuit eerlijkheid duidelijk weet te communiceren.....Swijnenburg & Valk makelaardij!!!!!

Astrid van Deventer
Krimpen aan den IJssel

Goede service en contacten en zijn duidelijk. Ook de administratieve medewerkers zijn zeer correct en vriendelijk en kennen de dossiers waardoor er korte lijnen zijn. Vooral zo doorgaan.

Albert Klerk
Lekkerkerk

Als je als adviseur werkt, hoor je vaak dat je klanten moet ‘ontzorgen’. De medewerkers van Swijnenburg & Valk Makelaardij brengen dat als geen ander in de praktijk. Van het eerste contactmoment tot de afwikkeling van het koopcontract bleken ze een betrouwbare en professionele partij. Hierdoor, maar ook door een reële prijszetting, het scheppen van reële verwachtingen en eeuwig geduld met al onze vragen is ons huis verkocht met een goed gevoel bij alle partijen.

Zwannie Huisman
Krimpen aan den IJssel

Goede makelaars, petje af!

Eva Henderson- Otten
Krimpen aan den IJssel

Van begin tot eind is alles keurig en duidelijk geregeld!

Asmari van Vliet
Lekkerkerk

Echt een geweldige makelaar, wat ze beloven doen ze ook. Ga zo door jongens!

De makelaars van Swijnenburg & Valk Makelaardij

Mark Swijnenburg
Mark Swijnenburg
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90
Roeland Valk
Roeland Valk
Directeur/ Makelaar 2.0
0180 - 51 00 90

Ga vrijblijvend het gesprek aan!

Ik ben van plan om mijn woning aan de adres gelegen in plaats te verkopen. Ik wil graag met u, als erkend makelaar, praten over de mogelijkheden.